Het Hengstenbal

Het Hengstenbal is terug! Eerder was Het Hengstenbal in partycentrum ‘t Haasje een groot succes. Daarom heeft Music Club Kampen besloten het event nieuw leven in te blazen en wel op zaterdag 4 maart. Een avond vol gezelligheid, hapjes en drankjes, bijkletsen met andere 'paardenmensen' én volop topentertainment met de Crazy Piano’s.

We hebben het volledige VIP-balkon van Music Club Kampen gereserveerd voor onze hippische gasten. De deuren gaan speciaal voor hen eerder open én we verzorgen een lekker hapjesbuffet. Een avond die je niet wil missen dus!

Over de hoofdact
Wie kent ze niet? De Crazy Pianos! De pianobar is al meer dan 20 jaar een topattractie in Scheveningen. Iedere avond zetten de Crazy Pianisten hier de tent op z’n kop. Maar, de Crazy Pianisten zijn niet alleen in Scheveningen te vinden: Op 4 maart komen ze naar Music Club Kampen!  Stap in deze spetterende rollercoaster van piano-entertainment en laat je meer dan twee uur meeslepen. Twee knalrode concertvleugels, een paar knettergekke toppianisten annex entertainers, een drummer en een saxofonist: dat zijn de ingrediënten waarmee de zaal op z’n kop wordt gezet! Na de show van Crazy Piano’s on tour feesten we door tot diep in de nacht met de dj. Met de beste hits van de 80’s, 90’s en 00’s gaan de voeten zeker van de vloer.

Timetable
17.45: VIP-balkon open
21.30: Crazy Piano’s on tour
01.00: DJ met hits uit de 80’s, 90’s en 00’s 

Tickets zijn voor €20 te koop via onderstaande link. Heb je al tickets voor de Crazy Pianos en wil je ook graag naar Het Hengstenbal? Koop dan een upgrade voor €5 en zorg dat je er bij bent!

KOOP HIER JE TICKET(S)

 

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172