Annette Paterakis

Annette paterakis

We hebben de nieuwe brand identity van Annette Paterakis afgerond en het resultaat mag er zijn! 

Logo

  

 

 

 

 

 

Website


Annette Paterakis Brand identity

 

Huisstijlmiddelen

 

 

 

 

 

Over Annette
Annette begon haar carriere als Internationaal springamazone. Doordat zij zelf ervaren heeft met welke druk ruiters en amazones op dit niveau moeten omgaan weet zij waar haar clienten mee te maken hebben. Deze ervaringen gecombineerd met de kennis die zij opdeed tijdens haar studie Toegepaste Psychologie past zij tegenwoordig toe in haar werk.

Annette begeleidt met veel plezier (spring)ruiters en amazones. Van nationaal- tot internationaal vijf-sterrenniveau. Regelmatig verschijnt er een column van Annette op de site van Noelle Floyd. Annette's bedrijf groeit, daarom was het tijd voor een make-over van haar brand identity!

ONNK

Voor het ONNK (Open Noord Nederlands Kampioenschap) vrij springen en vrij bewegen maakten we voor het tweede jaar op rij een mooie flyer. De data voor het ONNK 2017 zijn ondertussen bekend gemaakt. Op hun website is alle informatie te vinden. Noteer de data alvast in uw agenda. We wensen de organisatie weer een succesvolle editie! #ONNK2017 

Heartbreaker Symposium DBFS Succesvol!

Op 12 november organiseerde de Dutch Breeders Foundation of Show jumpers (DBFS) haar tweede symposium. Dit maal met levende legende Heartbreaker in het middelpunt. De DBFS was te gast in Geesteren bij Team Nijhof en Jan Breukink verzorgde een uitgebreide presentatie. Anne was dagvoorzitter tijdens dit evenement.

Lees meer

Reinie Tewis in zee met HP

Up to Date

Hippic Projects heeft voor een aantal hengstenhouders de advertenties van de nieuwe lichting goedgekeurde hengsten mogen verzorgen. Daarbij rekening houdend met hun eigen huisstijl en wensen. Wij zorgden dat de advertentie grotendeels klaar was op de dag dat de uitslag van het verrichtingsonderzoek bekend Zo konden de advertenties op tijd naar de bladen worden gestuurd en/of online kan worden gezet.

Een van de eersten die gebruik maakte van onze actie in samenwerking met BCM was Reinie Tewis. We maakten voor hem een drietal advertenties. De reacties op onze ontwerpen waren meer dan goed. Het blijkt maar weer: wat aandacht krijgt, groeit!

 

  • 1
  • 2
Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172