Nieuwe website voor Veulenveiling Prinsjesdag

Misschien was het u al opgevallen: Veulenveiling Prinsjesdag heeft een nieuwe website! Ons team heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de site op tijd te kunnen lanceren voor de selectiedagen in mei. De veulenpagina's worden geautomatiseerd gevuld met behulp van Horsetelex. Wij hadden het gehele project in handen; van ontwerp tot realisatie.

Lees meer

Hengst Electron in de spotlights

Electron

Electron was de eerste hengst van Adri Zekveld (Stoeterij Sollenburg) die werd goedgekeurd bij het KWPN. De nakomeling van Ampère uit een Fidermark I merrie presteert momenteel onder het zadel van Fieke Houwen. De amazone is vol lof over hem: “Electron is niet alleen heel knap, maar heeft ook nog eens een fantastisch karakter dat hij doorgeeft aan zijn nakomelingen! Hij heeft in 1,5 jaar tijd enorme stappen gemaakt, van het Z naar de Lichte Tour, en dat geeft vertrouwen voor de toekomst! Electron is zo lief dat ik zelfs mijn dochter van 2 hem kan laten poetsen en er op durf te zetten, een knuffelpony in het groot!” Voor Stoeterij Sollenburg ontwierpen en produceerden we een mooie folder, helemaal gewijd aan de hengst.

Lees meer

Nieuwe site voor Dettori

Dressuurhengst Dettori heeft sinds kort een eigen website. De zwarte nakomeling van Desperado is een opvallende verschijning onder zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Hippic Projects verzorgde een professionele website met achtergrondinformatie, nieuws, foto's en videomateriaal in Nederlands en Engels.

Lees meer

Annette Paterakis

Annette paterakis

We hebben de nieuwe brand identity van Annette Paterakis afgerond en het resultaat mag er zijn! 

Logo

  

 

 

 

 

 

Website


Annette Paterakis Brand identity

 

Huisstijlmiddelen

 

 

 

 

 

Over Annette
Annette begon haar carriere als Internationaal springamazone. Doordat zij zelf ervaren heeft met welke druk ruiters en amazones op dit niveau moeten omgaan weet zij waar haar clienten mee te maken hebben. Deze ervaringen gecombineerd met de kennis die zij opdeed tijdens haar studie Toegepaste Psychologie past zij tegenwoordig toe in haar werk.

Annette begeleidt met veel plezier (spring)ruiters en amazones. Van nationaal- tot internationaal vijf-sterrenniveau. Regelmatig verschijnt er een column van Annette op de site van Noelle Floyd. Annette's bedrijf groeit, daarom was het tijd voor een make-over van haar brand identity!

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172