Nieuwe website voor dekhengst KM Chalcedon

Ook springhengst KM Chalcedon verdiende een eigen website. Voor de tienjarige schimmel realiseerden we een website in Wordpress. De site is goed vindbaar en in verschillende talen te bekijken. KM Chalcedon presteert met Jur Vrieling op 1.60-niveau en werd onlangs goedgekeurd voor het Hannoveraner Verband. 

Zelf je website bijhouden  

Wij werken graag met Wordpress. De voordelen van dit systeem zijn onder andere dat het plaatsen van foto's, nieuwsberichten en artikelen heel makkelijk gaat. Dit kan vanaf elke computer met internet. Een ander voordeel is dat ook klanten zonder veel ervaring zelf met de site overweg kunnen.

Responsive site  

De site die we maakten is responsive, dus op elk device (computer, telefoon, tablet) te bekijken. Samen bepaalden we van te voren welke pagina's er op de site kwamen, deze legden we vast in een sitemap. Hierna maken we een ontwerpvoorstel en op basis van dit ontwerp maakten we op onze testserver een werkende site 

Nieuwe teksten  

Hippic Projects heeft de site 'gevuld' met nieuwe teksten en een foto’s. Neem een kijkje op de website en laat ons weten wat je er van vindt. Ook een nieuwe website voor je organisatie, bedrijf of dekhengst? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wanneer je geïnteresseerd bent, of sperma wilt bestellen van KM Chalcedon, kun je contact opnemen met VDL Stud in Bears.

Nieuwe website voor Familie van Straaten

familie van straaten nieuwe site Hippic Projects

Familie van Straaten uit Den Ham is een entiteit op het gebied van springpaardenfokkerij. Met hun bedrijf richten ze zich op het fokken van springpaarden voor de topsport. De familie wilde graag een nieuwe website en benaderde hiervoor Hippic Projects.  

Lees meer

Hagenhorst Horses

Voor de catalogus van Veulenveiling Prinsjesdag was een nieuwe advertentie voor Hagenhorst Horses op zijn plaats. Tijdens de veiling zal een zoon van de volle zus van topmerrie Willemijn worden verkocht. Een ontwerp met Willemijn in de spotlights was daarom heel toepasselijk.

Willemijn is al van jongs af aan een fenomenaal springpaard en heeft onder Charlotte Verhagen zeer verdienstelijk 1.60 proeven gesprongen. Willemijn voert de fokwaardenlijst aan voor merries zonder nakomelingen en behaalde de hoogste IBOP-score ooit, namelijk 91,5 punten.

De advertentie zal naast de pagina van Osaka van de Hagenhorst worden geplaatst. We wensen Hagenhorst Horses veel succes tijdens de veiling!

Nieuwe website voor Veulenveiling Prinsjesdag

Misschien was het u al opgevallen: Veulenveiling Prinsjesdag heeft een nieuwe website! Ons team heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de site op tijd te kunnen lanceren voor de selectiedagen in mei. De veulenpagina's worden geautomatiseerd gevuld met behulp van Horsetelex. Wij hadden het gehele project in handen; van ontwerp tot realisatie.

Lees meer

Hengst Electron in de spotlights

Electron

Electron was de eerste hengst van Adri Zekveld (Stoeterij Sollenburg) die werd goedgekeurd bij het KWPN. De nakomeling van Ampère uit een Fidermark I merrie presteert momenteel onder het zadel van Fieke Houwen. De amazone is vol lof over hem: “Electron is niet alleen heel knap, maar heeft ook nog eens een fantastisch karakter dat hij doorgeeft aan zijn nakomelingen! Hij heeft in 1,5 jaar tijd enorme stappen gemaakt, van het Z naar de Lichte Tour, en dat geeft vertrouwen voor de toekomst! Electron is zo lief dat ik zelfs mijn dochter van 2 hem kan laten poetsen en er op durf te zetten, een knuffelpony in het groot!” Voor Stoeterij Sollenburg ontwierpen en produceerden we een mooie folder, helemaal gewijd aan de hengst.

Lees meer

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172