Sponsorwerving Jumping Etten-Leur 2016

Hippic Projects verzorgt de sponsorwerving voor Jumping Etten-Leur 2016. Een zakelijk bezoek aan dit evenement vormt de optimale mix van business en pleasure. Al jaren is Jumping Etten-Leur één van de meest toonaangevende hippische evenementen van Noord-Brabant. Het biedt een veelzijdig paardensportprogramma en is ook heel interessant voor mensen die (nog) niet ingewijd zijn in het wereldje van de edele viervoeters. 

De springsport staat tijdens Jumping Etten-Leur vier dagen lang centraal, een spannende en zeer toegankelijke discipline. Eén dag staat volledig in het teken van de tuigpaarden; vrijdag 3 juni belooft een spectaculaire belevenis te worden voor het publiek. Vanuit het VIP-paviljoen is het niet alleen genieten van het afwisselende uitzicht op de arena, maar ook de culinaire hoogstandjes van topcateraar Jan Vermunt zullen de gehele dag bijdragen aan het plezierige verblijf voor u en uw genodigden.

Onze VIP-loge is van alle comfort voorzien; indien het weer het toelaat kunt u plaatsnemen op het zonnige terras. Ook onder minder mooie weersomstandigheden is het goed vertoeven op ons overdekte en verwarmde paviljoen. Wij bieden u verschillende faciliteiten op het gebied van hospitality en exposure! 

Een evenement als Jumping Etten-Leur heeft geen bestaansrecht zonder de bijdrage van landelijke en regionale sponsoren. Op www.jumpingettenleur.nl/sponsoring vindt u alle sponsorpakketten. Wij hopen u te begroeten tijdens Jumping Etten-Leur, 31 mei tot en met 5 juni 2016!

Download hier de sponsorbrochure 2016

Download hier het antwoordformulier 2016

 

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172