Heartbreaker Symposium DBFS Succesvol!

Op 12 november organiseerde de Dutch Breeders Foundation of Show jumpers (DBFS) haar tweede symposium. Dit maal met levende legende Heartbreaker in het middelpunt. De DBFS was te gast in Geesteren bij Team Nijhof en Jan Breukink verzorgde een uitgebreide presentatie. Anne was dagvoorzitter tijdens dit evenement.

De dag begon met een bezoek aan de hengst zelf. Bij Team Nijhof in Geesteren was de ontvangst fantastisch geregeld. Jeanette Benedict-Nijhof en Henk Nijhof junior verzorgden een ontmoeting met Heartbreaker, zijn zoon Zambesi en Clinton. De combinatie Clinton en Heartbreaker blijkt foktechnisch gezien een hele succesvolle. Het was een uniek moment om beide hengsten tegelijk in de arena te zien. Zoe Snels toonde ons een fijne jonge Heartbreaker nakomeling onder het zadel. Heel bijzonder was de hereniging met de fokker van de hengst dhr. Koopmans. Ook voor Luc Tillemans en Loïs Lenaerts en hun familie bleek het herzien met Heartbreaker emotioneel. Foto’s van dit moment mochten dan ook niet ontbreken.

Het tweede gedeelte van het symposium werd voortgezet in zaal Baan in Geesteren. Jan Breukink gaf op eigen unieke wijze een presentatie over Heartbreaker, zijn geschiedenis, fokkerij en sportprestaties. Speciaal voor die presentatie maakte Hippic Projets een video met Peter Geerink.

Na de presentatie was er gelegenheid om vragen te stellen. Henk Nijhof, Loïs Lenaerts en Luc Tillemans verschenen op het podium om het publiek van antwoorden de voorzien. De middag werd afgesloten onder het genot van een buffet en een drankje. Bedankt voor de leuke opdracht DBFS. Ook geïnteresseerd in een video voor uw evenement of bedrijf? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172