Nieuwe website voor Veulenveiling Prinsjesdag

Misschien was het u al opgevallen: Veulenveiling Prinsjesdag heeft een nieuwe website! Ons team heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de site op tijd te kunnen lanceren voor de selectiedagen in mei. De veulenpagina's worden geautomatiseerd gevuld met behulp van Horsetelex. Wij hadden het gehele project in handen; van ontwerp tot realisatie.

Veulenveiling Prinsjesdag had behoefte aan een goede website. Een site die aansluit bij de waarden van Veulenveiling Prinsjesdag. Waarop teksten en foto's gemakkelijk zelf zijn aan te passen, en die goed leesbaar is op mobiele apparaten en goed vindbaar is op internet. Wij werken graag met Wordpress. De voordelen van dit systeem zijn onder andere dat het plaatsen van foto's, nieuwsberichten en artikelen heel makkelijk gaat. Dit kan vanaf elke computer met internet. De site die we aanbieden is responsive, dus op elk device (computer, tablet, mobiele telefoon) te bekijken. De site van de veulenveiling is daarom gerealiseerd in Wordpress. We hebben in het ontwerp extra aandacht besteed aan de weergave op mobiele apparaten.

Werkwijze

In overleg met de klant bepaalden we van te voren welke pagina's er op de site kwamen, deze werden vastgelegd in een sitemap. Bepaalde pagina's van de oude site worden niet op de nieuwe site weergeven, en sommige informatie verdelen over verschillende pagina's. In de contentinventarisatie namen we alle bestaande urls's en metagegevens op. Hierna maken we een ontwerpvoorstel. Indien dit voorstel helemaal naar wens is maken wij op basis van dit ontwerp de site op een testserver.

Optimaal vindbare site

Een veelgemaakte fout bij het online plaatsten van een nieuwe site is het vergeten van de SEO-optimalisatie. Hippic Projects heeft de gehele site gevuld met teksten en fotografie. Wij redigeerden de oude teksten zodat zij voldoen aan de richtlijnen voor webteksten. Na akkoord plaatsen we de nieuwe site op de plaats van de oude. Doorverwijzingen Om de opgebouwde vindbaarheid van de pagina's niet verloren te laten gaan werden alle oude links doorverwezen naar de nieuwe pagina's. De zoekwoorden van alle pagina's en berichten van de oude site zijn overgenomen op de nieuwe pagina's.

Koppeling Horsetelex API

Alle veulenpagina's op de site worden gevuld doormiddel van een koppeling met HorseTelex. We maken gebruik van de Pedigree API & de Results API. Met de Pedigree API wordt nagenoeg alle pedigree informatie van een paard beschikbaar, zo ook informatie over 1ste, 2de, 3de, (etc.) moeder. De sportresultaten van Prinsjesdagpaarden worden op een aparte pagina van de site weergegeven.

Vertaling

De site is opgeleverd in Nederlands en Engels. Met de vertaalfunctie die wij gebruikten kunnen redacteuren de vertaalde teksten zelf toevoegen aan de Engelse berichten en pagina's. Alle vertalingen zijn aan elkaar gekoppeld. Als bezoekers op de site wisselen van taal verschijnt het bericht dat zij bekijken in de gewenste taal.

Eindresultaat

Het gehele Prinsjesdagteam heeft hard gewerkt om de site op tijd te kunnen lanceren. En het restultaat mag er zijn: een snelle, goed vindbare site die de organisatie veel werk uit handen neemt én er mooi uitziet. Wij zijn trots op het eindresultaat! Bekijk de site hier: www.prinsjesdag.eu

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172