Nieuwe website voor Familie van Straaten

familie van straaten nieuwe site Hippic Projects

Familie van Straaten uit Den Ham is een entiteit op het gebied van springpaardenfokkerij. Met hun bedrijf richten ze zich op het fokken van springpaarden voor de topsport. De familie wilde graag een nieuwe website en benaderde hiervoor Hippic Projects.  

Over de familie van Straaten Al decennia lang richt Familie Van Straaten zich op het fokken van springpaarden met de kwaliteit, hardheid en instelling voor de topsport. Talloze referenties zoals op het hoogste niveau Fellini-S (Erynn Ballard), Arc de Triomphe (Frank Schuttert), Andretti-S (Laura Kraut), Dittorio-S (Alaa Mayssara), Bravo-S (Hunter Holloway) en Eldorado-S (Jeroen Dubbeldam) bewijzen dat strenge selectie de basis voor succes is. Het bedrijf wordt gerund door Fred  en Frieda van Straaten en hun kinderen Fred en Josta.  

De familie van Straaten had behoefte aan een goede nieuwe website. Een site die de waarden van het bedrijf uitstraalt. Op de nieuwe site moesten (toekomstige) klanten in een oogopslag zien met wat voor bedrijf ze te maken hebben.  

Zelf makkelijk bijhouden

Wij werken graag met Wordpress. De voordelen van dit systeem zijn onder andere dat het plaatsen van foto's, nieuwsberichten en artikelen heel makkelijk gaat. Dit kan vanaf elke computer met internet. Een ander voordeel is dat ook klanten zonder veel ervaring zelf met de site overweg kunnen.  

Responsive site

De site die we maakten is responsive, dus op elk device (computer, telefoon, tablet) te bekijken. Samen bepaalden we van te voren welke pagina's er op de site kwamen, deze legden we vast in een sitemap. Hierna maken we een ontwerpvoorstel en op basis van dit ontwerp maakten we op onze testserver een werkende site.  

Nieuwe teksten

Hippic Projects heeft de site 'gevuld' met nieuwe teksten en een veel foto’s uit het archief van de familie. De teksten moesten goed duidelijk maken waar de familie Van Straaten voor staat, wij denken dat dit goed geslaagd is!  Neem hier een kijkje op de nieuwe site.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172