Nieuwe website voor dekhengst KM Chalcedon

Ook springhengst KM Chalcedon verdiende een eigen website. Voor de tienjarige schimmel realiseerden we een website in Wordpress. De site is goed vindbaar en in verschillende talen te bekijken. KM Chalcedon presteert met Jur Vrieling op 1.60-niveau en werd onlangs goedgekeurd voor het Hannoveraner Verband. 

Zelf je website bijhouden  

Wij werken graag met Wordpress. De voordelen van dit systeem zijn onder andere dat het plaatsen van foto's, nieuwsberichten en artikelen heel makkelijk gaat. Dit kan vanaf elke computer met internet. Een ander voordeel is dat ook klanten zonder veel ervaring zelf met de site overweg kunnen.

Responsive site  

De site die we maakten is responsive, dus op elk device (computer, telefoon, tablet) te bekijken. Samen bepaalden we van te voren welke pagina's er op de site kwamen, deze legden we vast in een sitemap. Hierna maken we een ontwerpvoorstel en op basis van dit ontwerp maakten we op onze testserver een werkende site 

Nieuwe teksten  

Hippic Projects heeft de site 'gevuld' met nieuwe teksten en een foto’s. Neem een kijkje op de website en laat ons weten wat je er van vindt. Ook een nieuwe website voor je organisatie, bedrijf of dekhengst? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wanneer je geïnteresseerd bent, of sperma wilt bestellen van KM Chalcedon, kun je contact opnemen met VDL Stud in Bears.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172