Jenneke

Hippisch journalist Jenneke werkt al sinds 2008 zelfstandig voor diverse bladen, zo deed ze verslag van de WEG en het EK. Met haar bedrijf Hippic Venture verzorgt ze daarnaast teksten voor onder andere websites en catalogi. Middels diverse bestuursfuncties en opdrachten komt ze al jarenlang in aanraking met evenementenorganisatie. Haar werkstijl is het best te omschrijven als snel en perfectionistisch. Afspraak is afspraak bij Jenneke en deadlines halen is haar middle name. Jenneke is aanwezig op vrijwel alle (inter)nationale evenementen in ons land en kan met haar brede netwerk en inhoudelijke kennis veel toevoegen aan uw project.

Anne

 

Ondernemen zit Anne in het bloed. Naast Hippic Projects runt zij samen met haar compagnon het bedrijf Venhuis Communicatie Producties. Als commercieel directeur is zij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ondernemers helpen ondernemen door hen te ondersteunen met communicatie en marketing vindt zij het leukste werk dat er is. Anne is actief tijdens verschillende hippische evenementen en bekleedt daarnaast verschillende bestuursfuncties.

Frank

Na het afronden van zijn studie Communicatie is Frank in 2018 bij Hippic Projects gekomen als marketing- en communicatiespecialist. In zijn werk heeft hij te maken met verschillende klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Dat Frank niet direct een herleidbare achtergrond in de hippische sector heeft, maakt overigens niets uit. Hij heeft meerdere petten (of caps) in zijn garderobe en verplaatst zich gemakkelijk in de klant. En zeg nu zelf: een frisse blik van buitenaf is soms een verademing, toch?! Frank ondersteunt het team van Hippic Projects bij alle voorkomende werkzaamheden. Van het ontwerpen van visitekaartjes tot het schrijven van (web)teksten en zelfs het bouwen van volledige websites.

Jesper

Jesper Beukers is de nieuwe stagiair bij Hippic Projects en Venhuis Communicatie Producties. Hij stelt zich graag even voor: "Ik ben 20 jaar oud en volg de opleiding sportkunde in Amsterdam aan de HvA. Ik ben hier net begonnen aan het tweede jaar van mijn opleiding. In dit jaar begin ik met het lopen van stage en aangezien ik in de toekomst graag in de paardenwereld wil werken, heb ik Anne opgebeld. Aangezien zij met Hippic Projects zich manifesteert aan de marketing- en communicatiekant van de paardenwereld. 

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het paard. Hier ben ik van jongs af aan mee opgegroeid. Ik ben immers opgegroeid op de trainings- en pensionsstal van mijn vader. Op ons bedrijf maken we paarden zadelmak en leiden daarnaast springpaarden op voor eventuele verkoop of voor merries het sportpredicaat. Daarnaast proberen wij ervoor te zorgen dat onze pensionklanten optimaal kunnen genieten van hun paard. Ooit op mijn zesde een beetje begonnen, tussendoor een tijdje gestopt en vervolgens sinds mijn twaalfde echt besmet geraakt met het paardenvirus. Ik rijd bijna elke dag van de week, waarvan vaak één dag wedstrijd is. Hierdoor heb ik veel aansluiting met Hippic Projects en hoop ik hen ook te helpen door mijn eigen kijk op de paardenwereld. Naast het paardrijden speel ik nog één keer in de week zaalvoetbal met mijn vrienden, waarna we nog even een lekker biertje toe doen, want daar houden we allemaal wel van! 

Het zal, denk ik, een hele leuke stage worden, ondanks dat het door het coronavirus allemaal een beetje anders zal zijn. Was het virus er niet, dan zou ik helpen bij het ondersteunen van evenementen in hun communicatie. Helaas is corona er nu eenmaal, dus hebben we de stage opdracht erop aangepast. Ik ga helpen bij het inrichten van verschillende websites, waaronder die van Hippic Projects zelf."

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172