Jenneke

Hippisch journalist Jenneke werkt al sinds 2008 zelfstandig voor diverse bladen, zo deed ze verslag van de WEG en het EK. Met haar bedrijf Hippic Venture verzorgt ze daarnaast teksten voor onder andere websites en catalogi. Middels diverse bestuursfuncties en opdrachten komt ze al jarenlang in aanraking met evenementenorganisatie. Haar werkstijl is het best te omschrijven als snel en perfectionistisch. Afspraak is afspraak bij Jenneke en deadlines halen is haar middle name. Jenneke is aanwezig op vrijwel alle (inter)nationale evenementen in ons land en kan met haar brede netwerk en inhoudelijke kennis veel toevoegen aan uw project.

Anne

 

Ondernemen zit Anne in het bloed. Naast Hippic Projects runt zij samen met haar compagnon het bedrijf Venhuis Communicatie Producties. Als commercieel directeur is zij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ondernemers helpen ondernemen door hen te ondersteunen met communicatie en marketing vindt zij het leukste werk dat er is. Anne is actief tijdens verschillende hippische evenementen en bekleedt daarnaast verschillende bestuursfuncties.

Frank

Na het afronden van zijn studie Communicatie is Frank in 2018 bij Hippic Projects gekomen als marketing- en communicatiespecialist. In zijn werk heeft hij te maken met verschillende klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Dat Frank niet direct een herleidbare achtergrond in de hippische sector heeft, maakt overigens niets uit. Hij heeft meerdere petten (of caps) in zijn garderobe en verplaatst zich gemakkelijk in de klant. En zeg nu zelf: een frisse blik van buitenaf is soms een verademing, toch?! Frank ondersteunt het team van Hippic Projects bij alle voorkomende werkzaamheden. Van het ontwerpen van visitekaartjes tot het schrijven van (web)teksten en zelfs het bouwen van volledige websites.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172